Kruidvat

Kruidvat treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. en is dus meer dan alleen een drogisterij. Naast sparen en verzekeringen biedt Kruidvat ook consumptief krediet aan.

De welbekende drogisterijketen biedt sinds enkele jaren ook financiƫle producten aan. Sinds 2010 is het al mogelijk om spaarrekeningen en verzekeringen af te sluiten. Daar zijn later ook twee verschillende leningen bijgekomen die via de Spaanse bank Santander worden aangeboden. Consumenten kunnen geld lenen in de vorm van een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Deze leningen kunnen na toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) via de website van Kruidvat worden afgesloten.

Kruidvat biedt daarnaast ook verzekeringen aan in samenwerking met AEGON Schadeverzekeringen. De verzekeringen worden in alle winkels van Kruidvat aangeboden via folders. De consument kan de verzekering vervolgens zelf op het internet afsluiten.

De bekendste diensten en producten van Kruidvat zijn:

  • Doorlopend Krediet
  • Persoonlijke Lening
  • Verzekeringen
  • Sparen

 

 

Wist u dat...

  • De reisverzekering van Kruidvat in 2013 door de consumentenbond is uitgeroepen tot 'Beste Koop'?
  • Kruidvat werkt met een Protectieplan, een uitgebreide en unieke betalingsbescherming, die past bij elke persoonlijke situatie?

Rentes

Persoonlijke lening bij Kruidvat

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de persoonlijke leningen bij de Kruidvat beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Doorlopend krediet bij Kruidvat

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de doorlopende kredieten bij de Kruidvat beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.