Freo

Freo, voordelig lenen zonder valkuilen, aldus Freo zelf. Freo is als onderdeel van De Lage Landen op haar beurt weer onderdeel van de Rabobank.

Een reclame bij de introductie van Freo; lachen om de buurman met een lening met loktarief
Een reclame bij de introductie van Freo; lachen om de buurman met een lening met loktarief

Freo wil geld lenen mogelijk maken op een duidelijke manier tegen eerlijke tarieven uitsluitend via het internet. De lening aanbieder heeft inmiddels al ruim 40 jaar ervaring in het verstrekken van consumptief krediet. De consument kan bij Freo kiezen voor een persoonlijke lening, doorlopend krediet of een EcoLening. Daarnaast biedt de aanbieder hulp bij het overstappen met de handige oversluitservice.

Over ambities heeft Freo ook niet te klagen, ze willen de nummer één worden in de markt van leningen voor consumenten. Opvallend, want Freo is onderdeel van Lage Landen Financieringen B.V. welke weer onderdeel is van de Rabobank. De Rabobank is op haar beurt weer marktleider in de markt voor hypotheken. De ambities hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat de bank werd uitgeroepen tot beste kredietverstrekker van Nederland 2009 en 2010. Freo werd verkozen tot beste aanbieder van leningen voor consumenten met een gemiddeld cijfer van 8.3. Met Freo komt de Rabobank in ieder geval met een duidelijke boodschap; online lenen moet makkelijker, duidelijker en vooral goedkoper kunnen.

Freo kent naast het doorlopend krediet en persoonlijke lening een speciaal product: de EcoLening. Deze EcoLening kent een lagere rente maar wel een specifiek bestedingsdoel; energiebesparende maatregelen. De lening aanbieder biedt op de website ook een beschermende omgeving waar nuttige informatie gevonden kan worden over lopende overeenkomsten voor bijvoorbeeld een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Wist u dat...

  • U bij Freo boetevrij extra kunt aflossen, wanneer u maar wilt?
  • Freo de best gewaardeerde kredietverstrekker van 2009 en 2010 was?
  • Freo een eigen richtlijn voor geld lenen heeft bedacht: de Freo-norm?
  • Freo ook een groene lening aanbiedt: de EcoLening?

Rentes

Persoonlijke lening bij Freo

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de persoonlijke leningen bij de Freo beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Doorlopend krediet bij Freo

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de doorlopende kredieten bij de Freo beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.