Ribank Direct

Ribank Direct is een onderdeel van Ribank N.V., een financieringsmaatschappij die inmiddels 55 jaar actief is op het gebied van kredietverstrekking.

Ribank Direct is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen (VNF).  De kredietverstrekker is een dochtermaatschappij van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Bij Ribank Direct kan zelf een lening worden afgesloten, door middel van informatie die op de website wordt verstrekt. Daarnaast wordt geprobeerd flexibele producten aan te bieden, zonder tussenkomst van een adviseur. Op deze manier kan zelf het bijpassende krediet worden gekozen.

Na het doorlopen van een aantal stappen kunt u na het inzien van de offerte, een keuze maken wel of niet verder te gaan. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd ontvangt u uw contract als pdf-document. Vervolgens kunnen deze documenten worden gekopieerd en teruggestuurd. Naast de verschillende leningen die worden aangeboden, biedt Ribank Direct ook een aantal verzekeringsproducten aan. 

De bekendste diensten en producten van Ribank Direct zijn:

  • Doorlopend krediet
  • Zakelijk krediet

Wist u dat...

  • Ribank niet alleen leningen aanbieden, maar ook verschillende verzekeringen?
  • Het bedrag dat afgelost is, altijd weer op te nemen is?
  • Bij Ribank Direct zelf online een lening kan worden afgesloten?

Rentes

Persoonlijke lening bij Ribank Direct

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de persoonlijke leningen bij de Ribank Direct beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Doorlopend krediet bij Ribank Direct

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de doorlopende kredieten bij de Ribank Direct beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.