Royal Bank of Scotland

De Royal Bank of Scotland is sinds enige jaren actief in Nederland en met succes op de lening- en hypothekenmarkt. De Royal Bank of Scotland heeft zijn "roots" in Edingburgh.

Royal Bank of Scotland, sponsor Williams F1-team
Royal Bank of Scotland, sponsor Williams F1-team

De Royal Bank of Scotland heeft een rijke historie en is opgericht door Koning George de 1e in 1772. Zoals de naam al stelt, is het de Koninklijke Bank van Schotland en in Nederland vaak afgekort als RBS of RBS Bank.

Als onderdeel van de Royal Bank of Scotland Groep is het een van de grootste banken ter wereld en de tweede bank van Europa en werken er meer dan 130.000 personen.

Met de recente overname van de ABN AMRO bank zal de Royal Bank of Scotland een nog groter deel van de markt gaan bedienen. Andere bekende namen uit de RBS Groep zijn o.a. National Westminster Bank (consumentenbank), WorldPay (on-line transacties), Direct Line en Comfort Cards.

De Royal Bank of Scotland is in Nederland vooral bekend van hun agressieve reclame campagnes waarin ze vooral concurreren op de lening markt met lage rentes. Leningen van de Royal Bank of Scotland worden aangeboden voor zowel consumptieve kredieten als hypothecaire kredieten.

De campagnes hebben in ieder geval succes en de aangeboden hypotheken en leningen van de Royal Bank of Scotland zijn al meerdere malen “Aanbevolen” door de Consumentenbond.

Wist u dat...

  • RBS wereldwijd al diverse malen tot Global Bank of the Year is verkozen?
  • De Royal Bank of Scotland zelfs in Oezbekistan actief is sedert 1996?
  • RBS (RD Europe) verkocht is aan Santander Consumer per 1 juli 2008?
  • Geld lenen bij de Royal Bank of Scotland vaak wordt geloofd door o.a. de Consumentenbond om haar lage rentes en goede service?
  • De RBS Bank zich specialiseert in geld lenen?
  • Dat de Bank of Scotland niet hoort bij de Royal Bank of Scotland?
  • Banken in Schotland nog steeds zelf bankbiljetten printen en de Royal Bank of Scotland dit dus ook doet?
  • De Royal Bank of Scotland erg actief is in Azië en sinds 2004 een belang van 10% heeft in de Bank of China?
  • Royal Bank of Scotland ook bankbiljetten in Schotland en Noord-Ierland mag leveren?
  • De Royal Bank of Scotland als laatste bank het 1 pond biljet mag drukken?

Rentes

Persoonlijke lening bij Royal Bank of Scotland

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de persoonlijke leningen bij de Royal Bank of Scotland beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Doorlopend krediet bij Royal Bank of Scotland

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de doorlopende kredieten bij de Royal Bank of Scotland beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.