MoneYou

MoneYou is sinds 2001 actief met het aanbieden van online geld lenen, hypotheken, spaarproducten, leningen en verzekeringen.

Een ludieke actie: MoneYou als bank met hoogste spaarrente. Voor leners hopelijk met lagere leenrentes
Een ludieke actie: MoneYou als bank met hoogste spaarrente. Voor leners hopelijk met lagere leenrentes

MoneYou is bijna 10 jaar actief in Nederland als aanbieder van leningen, verzekeringen, hypotheken en spaarproducten. Het was toen overigens een van de eerste partijen die het mogelijk maakte om hypotheken via internet af te nemen.

In de afgelopen jaren is MoneYou vooral bekend geworden door hun spaarproducten en hypotheken. Deze producten kunnen, net als het MoneYou doorlopend krediet, volledige on-line worden afgesloten. MoneYou is wat dat betreft enigszins te vergelijken met Freo, onderdeel van de Rabobank.

Bij MoneYou kunnen consumenten enkel een doorlopend krediet aanvragen, MoneYou is hierbij bemiddelaar. De aanvraag voor een doorlopend krediet en de afwikkeling worden gedaan door een onderdeel van het moederbedrijf ABN AMRO, te weten ABN AMRO Consumer Finance N.V.

MoneYou biedt momenteel geen persoonlijke lening aan. Spaargeld op de MoneYou spaarrekening valt onder het depositogarantiestelsel van de ABN AMRO Bank.

Wist u dat...

  • De slogan van MoneYou: 'MoneYou, geen gedoe' is?
  • Een aanvraag voor een lening bij MoneYou bij het BKR in Tiel wordt getoetst?
  • Het MoneYou doorlopend krediet wordt verstrekt door ABN AMRO Consumer Finance N.V.?
  • MoneYou een dochter is van ABN AMRO?

Rentes

Persoonlijke lening bij MoneYou

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de persoonlijke leningen bij de MoneYou beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Doorlopend krediet bij MoneYou

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de doorlopende kredieten bij de MoneYou beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.