OHRA

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die al meer dan 80 jaar bestaat. Opgericht in 1925 onder de naam Onderlinge Ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere Rijksambtenaren.

Het OHRA kantoor, ontworpen door ADP architecten, duidelijk te zien vanaf de wegen in en rondom Arnhem
Het OHRA kantoor, ontworpen door ADP architecten, duidelijk te zien vanaf de wegen in en rondom Arnhem

In 1994 fuseerde OHRA met Nuts. Waarna in 1999 het nieuwe bedrijf Nuts OHRA beheer fuseerde met Delta Lloyd tot Delta Lloyd Nuts OHRA. Sinds 2002 noemt het concern zich Delta Lloyd Groep.

OHRA maakt deel uit van de Delta Lloyd Group. De verzekeringsmaatschappij heeft inmiddels ruim 800.000 klanten. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen er terecht voor een zorg-, pensioen-, levens- en schadeverzekeringen. OHRA doet rechtstreeks met de klanten zaken, zonder een tussenpersoon. Naast verzekeringen biedt OHRA de mogelijkheid voor het afsluiten van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. De klant kan bij OHRA rechtstreeks verzekeringen en financiële diensten afsluiten, via de telefoon, internet en de post. Sinds 2009 behoren Ohra Zorgverzekeringen N.V. en Ohra Ziektekostenverzekeringen N.V. tot de CZ Groep.

De bekendste diensten en producten voor geld lenen bij OHRA zijn:

  • OHRA Doorlopend Krediet
  • OHRA Persoonlijke Lening

Wist u dat...

  • OHRA lenen het hoogst scoort met klanttevredenheidonderzoek van Independer.nl?
  • Wist u dat u bij OHRA bank geen verzekeringsverplichtingen gelden?
  • OHRA in het Slovaaks ouderwets betekent?

Rentes

Persoonlijke lening bij OHRA

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de persoonlijke leningen bij de OHRA beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Doorlopend krediet bij OHRA

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de doorlopende kredieten bij de OHRA beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.