Kruidvat hervat aanbieden leningen

Na een korte onderbreking is het weer mogelijk om geld te lenen bij Kruidvat. De drogist biedt een persoonlijke lening en doorlopend krediet aan.

Santander en Kruidvat werken samen voor leningen.
Santander en Kruidvat werken samen voor leningen.

Kruidvat was al eerder actief in de markt van leningen, in 2005 boden ze ook al een doorlopend krediet en een persoonlijke lening aan via Royal Bank of Scotland. Hiermee stopte Kruidvat in januari 2009.

Na iets langer dan een jaar zet Kruidvat toch weer een stap in de markt van consumptieve kredieten, ditmaal tezamen met Santander. Er kan van 2500 tot 50.000 euro een lening worden afgesloten met een effectieve rente op jaarbasis van 6,5% en 7,5%. Net als bij Santander kunnen consumenten kiezen voor het afsluiten van een protectieplan. Met het protectieplan kunnen consumenten aansprak maken op een soort van verzekering welke de maandelijkse aflossing overneemt bij onvrijwillige werkloosheid of bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.

Als reden om de markt weer van consumptieve kredieten te voorzien voert Kruidvat aan dat ze willen inspelen op de behoefte van consumenten om veilig en betaalbaar geld te kunnen lenen.

Gepubliceerd op 16 februari 2010 om 16:35 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren