AFAB

AFAB is sinds eind 2012 gestaakt met bemiddelingswerkzaamheden voor leningen en hypotheken. Voorheen werden aanvragen door AFAB zelf behandeld, nu enkel nog door partners.

Het in 1993 opgerichte Amsterdams Financieel Advies Bureau (AFAB) groeide in ruim 20 jaar tijd uit tot een van de grootste spelers in de financiële markt voor consumenten met een kredietbehoefte. Via AFAB was het voorheen mogelijk een persoonlijke lening, doorlopend krediet of een hypothecaire lening af te sluiten. AFAB was zelf geen geldverstrekkende partij, maar een zogenaamde intermediair.

Een lening bij AFAB kan tegenwoordig nog wel worden aangevraagd, maar wordt behandeld door een van haar partners. AFAB beoordeeld of verwerkt sinds november 2012 geen leningen meer. De leningaanvraag wordt namelijk door een partner van AFAB opgevolgd.

Wist u dat...

  • Maasbert Schouten, oprichter AFAB, reeds op 21-jarige leeftijd als zelfstandig ondernemer begon?
  • AFAB al diverse malen is uitgeroepen tot Best Managed Company?
  • Dochteronderneming AFAB Geldservice B.V. uitgroeide tot Nederlands grootste kredietbemiddelaar voor consumptief krediet?

Rentes

Persoonlijke lening bij AFAB

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de persoonlijke leningen bij de AFAB beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Doorlopend krediet bij AFAB

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de doorlopende kredieten bij de AFAB beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.