Lenen zonder ondernemingsplan voorbij

Nu de Rabobank heeft aangekondigd om Bizner binnen de Rabobank te integreren, vervalt ook de enige on-line mogelijkheid om een lening of krediet aan te vragen zonder ondernemingsplan.

Rabobank stopt met Bizner.
Rabobank stopt met Bizner.

Bij Bizner, in 2007 opgericht als onafhankelijk opererende dochteronderneming van de Rabobank, konden ondernemers terecht voor de belangrijkste diensten welke een ondernemer nodig heeft van een bank. Deze ondernemers konden dan ook, volledig on-line, een lening afsluiten tot 50.000 euro zonder dat daar een ondernemingsplan voor nodig was of dat er een adviseur werd gesproken.

Nu de Rabobank heeft aangekondigd om Bizner vanaf 2011 te gaan integreren binnen de eigen bank, zal ook deze mogelijkheid voor ondernemers zonder een ondernemingsplan komen te vervallen. De Rabobank is van mening dat Bizner geen toegevoegde waarde meer kan leveren buitenom hetgeen de Rabobank zelf aanbiedt.

Ondernemers welke nu bij Bizner een lening hebben zullen deze meenemen naar de Rabobank. In de komende weken worden alle Bizner klanten geïnformeerd, totdat de integratie met de Rabobank is afgerond zullen de klanten gewoon van de diensten van Bizner gebruik kunnen blijven maken. Nieuwe klanten accepteert Bizner echter niet meer.

Gepubliceerd op 16 maart 2010 om 9:06 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren