GreenLoans

GreenLoans is een dochteronderneming van ABN AMRO Bank. Wanneer u een lening bij GreenLoans aanvraagt, ontvangt u subsidie van de overheid.

De kredietverstrekker financiert dus als het ware groeninvesteringen van particulieren. Daarbij draagt GreenLoans bij aan een duurzame maatschappij en energiebesparing in het bijzonder. Een lening van GreenLoans is alleen bedoeld voor groene investeringen. U moet het aankoopbewijs kunnen laten zien.

Het is mogelijk om bij GreenLoans een persoonlijke lening af te sluiten tussen de 5.000 tot 50.000 euro. Er kan worden gekozen uit twee soorten leningen, namelijk de GreenLoans Lening en de GreenLoans Ecolening. Gedurende de looptijd van de lening ligt de rente vast. Met een zogeheten groene lening draagt u bij aan een beter milieu.

 

Wist u dat...

  • GreenLoans een lage rente aanbiedt door subsidie en fiscaal voordeel?
  • Een lening van GreenLoans er speciaal is voor uw groene investeringen, zoals zonnepanelen of warmtepompen?

Rentes

Persoonlijke lening bij GreenLoans

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de persoonlijke leningen bij de GreenLoans beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Doorlopend krediet bij GreenLoans

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de doorlopende kredieten bij de GreenLoans beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.