Geldshop

Geldshop presenteert zich als het on-line warenhuis waar consumenten een lening kunnen afsluiten en voorheen ook een Geldshop hypotheek.

Het hoofdkantoor van Geldshop, onderdeel van Direct Wonen, in Den Haag
Het hoofdkantoor van Geldshop, onderdeel van Direct Wonen, in Den Haag

Geldshop is een on-line bemiddelaar op het gebied van leningen en voorheen ook hypotheken. Consumenten vinden op de website van Geldshop verschillende vergelijking- en berekeningsmodules die helpen bij het maken van de keuze voor een lening. Ook is het mogelijk om direct contact en ondersteuning te krijgen door live chat, e-mail of telefoon.

Voor de hypotheken werkte Geldshop samen met andere banken dan voor de leningen. Wie namelijk een offerte voor een lening aanvraagt bij Geldshop, ontvangt de tarieven van een kredietverstrekker waarmee Geldshop samenwerkt, dit kan Defam, Santander of bijvoorbeeld Achmea Retail zijn.

De lening aanbieder koopt op grote schaal producten in van ruim 50 verschillende banken en verzekeraars zodat u vaak voordelige aanbiedingen krijgt, dit is mogelijk door de onderlinge concurrentie tussen banken en verzekeraars. In tegenstelling tot vele andere aanbieders kunt u bij Geldshop terecht voor zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening. Indien er een onderpand is in de vorm van een woning, kan het WOZ krediet nog een optie zijn.

Getoonde rentes van een persoonlijke lening of doorlopend krediet bij Geldshop zijn op basis van de gemiddelde rente van alle samenwerkende aanbieders die Geldshop aanbiedt.

Wist u dat...

  • Lenen.nl in 2010 is overgenomen door Geldshop?
  • Geldshop naast het doorlopend krediet en persoonlijke lening ook het WOZ krediet aanbiedt?
  • Geldshop samenwerkt met o.a. De IJssel, Defam, Finata Bank en Achmea Retail Bank voor leningen?
  • Geldshop.nl onderdeel is van Direct Wonen?

Rentes

Persoonlijke lening bij Geldshop

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de persoonlijke leningen bij de Geldshop beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Doorlopend krediet bij Geldshop

Op het moment hebben wij geen actuele rente informatie van de doorlopende kredieten bij de Geldshop beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.