Kredietverstrekker Freo nieuwe sponsor PSV

Freo, onderdeel van de Lage Landen, is definitief shirtsponsor geworden van de bekende Eindhovense voetbalclub PSV. Naast Philips, want Philips zal op de voorkant van de shirts blijven staan en Freo op de achterkant.

Deze keer geen lening voor PSV maar sponsoring door Freo.
Deze keer geen lening voor PSV maar sponsoring door Freo.

Met de ondertekening van een contract van drie jaar zit PSV vast aan Freo, niet voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening welke Freo verstrekt maar wel om het logo van Freo duidelijk op de achterkant van de shirts te laten zien.

Freo timmert flink aan de weg, naast de vele onderzoeken over de Nederlandse consumenten en geld lenen, zijn ze on-line ook actiever dan ooit met banners op bijvoorbeeld De Telegraaf en andere drukbezochte sites. Met de aanvang van de sponsoring van PSV is er een nieuwe stap gezet voor nog meer promotie, zowel nationaal als internationaal.

De site FOK! laat weten dat Freo voor de sponsoring iets meer dan een miljoen euro heeft betaald en verwijst naar Voetbal International als bron, hier ontbreekt echter dit bedrag. Opmerkelijk is overigens wel dat Freo de achterkant van het shirt sponsort, iets wat tot voor kort niet werd gedaan bij PSV.

Gepubliceerd op 25 mei 2011 om 9:01 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren